Over ons

Olifantje in het bos is een speelgoed- en kinderlifestylewinkel in Schoonhoven, maar wie zijn wij? Wij zijn Jim en Elfri, en we hebben twee lieve dochters Sophie en Lotte. Sinds de geboorte van onze dochters zijn wij meer bewust van ons leven en onze omgeving. We zijn ons af gaan vragen waar wij blij van worden en waar wij onze tijd aan willen besteden. Dat bleek heel simpel, namelijk ons gezin. Voor onze kinderen willen wij, net zoals ieder ander, heel veel liefde. Dat mag zich dan ook in alles uiten. De liefste knuffels en kusjes, verhaaltjes, herinneringen en dat mag zich ook uiten in de producten voor kinderen. 

Wij worden blij van Schoonhoven en willen daarom ook onze tijd aan en in Schoonhoven besteden. Dit in combinatie met wat willen wij voor onze dochters heeft er toe geleid dat Olifantje in het bos is ontstaan. Producten waar je blij van wordt, die je met liefde met je kinderen deelt en zij met jou.

Zien wij jou terug bij Olifantje in het bos? Of lig je net lekker op de bank, regent het of woon je niet in de buurt? Bekijk dan onze webshop en dan zorgen wij ervoor dat onze producten bij jou terecht komen. 


Liefs,

Elfri & Jim

 

Wil je meer lezen over hoe wij in het leven staan, lees dan onze Blogs

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »