Update (familie) Olifantje in het bos

We zijn nu anderhalve week verhuisd en eigenlijk zijn we nog steeds aan het uitpakken 😉 Onze kleding zit nog in verhuisdozen aangezien we niet konden beslissen over de indeling van de PAX kast van Ikea. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met ons en de webshop en wat was ons doel en hebben wij die bereikt?

Laat ik beginnen met de webshop. Op dit moment heb ik nog niet de volledige ruimte om mijn creativiteit los te laten en rond te speuren voor leuke artikelen in de webshop. Hier ga ik komen tijd zeker ruimte en tijd voor maken, want ik krijg daar zoveel energie van om voor jullie opzoek te gaan naar de leukste producten voor jullie kleintjes. Heb jij iets mega leuks gespot, zoals een merkje of een product? Laat het mij weten!

Hoe gaat het met ons als gezin? We moeten allemaal nog even wennen, inclusief de katten. MAAR het is de aller aller aller beste keuze die we konden maken. Lotte sliep de eerste nachten tussen ons in en standaard om 05:15 stond ze aan. De rest van de dag hing ze als een aapje aan een van ons of was er een handje of een voetje aan ons vastgeplakt. Sophie was elke dag in opperste staat van euforie en bleef maar zeggen hoe leuk en fantastisch alles is en hoe goed ze wel de koprol niet kan. Die liet ze vervolgens ook meerdere malen per dag zien. Sophie kan in deze woning ook zelf dingen uit de koelkast pakken, ook dit doet ze meerdere malen per dag. Net zoals zelf onder de douche gaan of meerdere malen vragen of ze in bad mag. Want alles kan immers nu.

Ze kunnen op hun kamertje spelen, en ondertussen naar papa lopen die thuis werkt, de koelkast opentrekken bij lekkere trek of bij mama onder de douche stappen. Alleen om die redenen zijn wij al intens blij dat wij verhuisd zijn naar een appartement. We krijgen nog veel de vraag, wanneer we weer doorgaan naar een koopwoning. Voorlopig niet eerlijk gezegd, we zijn net een week verhuisd ;). We vinden het fantastisch om met kleine kinderen gelijkvloers te leven. We wonen boven winkels, hebben allerlei speeltuintjes in de buurt en veel activiteiten om ons heen die gericht zijn op kleine kinderen. We hebben geen traphekjes meer, iedereen kan overal naar toe lopen zonder dat er mee gelopen moet worden. Zowel Sophie of Lotte kan zich terug trekken op hun eigen kamertje en ze kunnen gemakkelijk hun papa een knuffel geven tijdens het werken.

Hoe gaat het nu met mij? Ik liet al weten in een instagram post dat ik ontzettend moe ben. Ik ben iemand die kan knallen wanneer het moet, en ook doorgaat totdat het klaar is, zelfs als ik daarbij mijn eigen persoonlijke grenzen voorbij ga. Ik klaag niet op dit moment, ik wist ook precies waar ik mee bezig was, maar het heeft mij wel veel gekost. En ontzetten veel opgeleverd. Ik heb de rust waar ik zo naar verlangde en mijn gezin 6 dagen in de week om mij heen. Ondertussen werken we, maken we herinneringen en komen we helemaal tot rust. Nu al !

Dus hoe gaat het met ons, de webshop en hebben wij nu bereikt wat wij wilde bereiken? Ja, de rust, maar ook die gezelligheid die wij zochten in de stad hebben wij gevonden. Nu ga ik een Ikea kast in elkaar zetten. Ja de PAX kast 😉

Recente artikelen