Met deze blogs....

“De deeltijd diva”

Het blijkt dat ongeveer 70% van de vrouwen deeltijd werkt. Dat lijkt ontzettend veel, maar wat is de definitie van parttime werken? Wanneer iemand 36 uur of minder werkt, dan werk je parttime. Dit is dus precies 4 uurtjes, een halve dag, minder dan fulltime. Ik vind het getal van 70% dus relatief. Daarnaast heb ik het over vrouwen in de algemene zin, en niet alleen moeders.

Read More »

Schoonmaakroutine

Het lastige aan de schoonmaak is er tijd voor maken en het schoonhouden. Ik heb voor mijzelf een schoonmaakroutine gemaakt. Dit werkt voor mij en Jim heel prettig. Het is heel duidelijk wanneer en wat gedaan moet worden. Hij hoeft het niet te vragen of te onthouden en alles komt met regelmaat terug.

Read More »

Thuiswerken met kinderen

We zitten voor de komende vijf weken zeker met zijn allen weer thuis. Kerstvakantie staat veel eerder dan verwacht voor de deur en jouw werk

Read More »

Onze relatie, na de kinderen…

Ik denk dat een relatie altijd bepaalde fases doorloopt en als ik terug kijk naar het begin van onze relatie dan zie ik duidelijke verschillen met nu. Zeker nu wij van geliefden naar ouders zijn gegaan.

Read More »

Wat vertel ik mijn kinderen over corona.

Wij spreken ons niet graag uit over corona, de maatregelen en of wij nou “voor of tegen” zijn. Er is geen voor of tegen vanuit ons perspectief. Het virus is er nou eenmaal en we dienen daar met zijn allen op een positieve manier mee om te gaan.

Read More »

Wie zijn wij?

Olifantje in het bos volg je wellicht op social media, of kom je nu voor het eerst tegen op onze webshop. Wie zijn wij eigenlijk?

Read More »