Familie Olifantje in het bos

Ode aan het kinderdagverblijf

  • Geplaatst op
  • Door de Mama
  • 0
Ode aan het kinderdagverblijf

Ik ben dol op mijn kinderen, vind ze de leukste van de hele wereld. Maar niet altijd, zij vinden mij ook niet altijd de leukste. Soms is mama stom en is je zusje irritant en wil je graag met je vriendjes spelen. Daarom breng ik ze drie dagen in de week met plezier naar het kinderdagverblijf en vliegen wij elkaar drie dagen in de week weer in de armen aan het einde van de dag.

Kerst

  • Geplaatst op
  • Door de Mama
  • 0
Kerst

Mijn liefde voor kerst is groot, heel groot. Hier mijn kleine nederige eerbetoon aan kerst.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »