Familie Olifantje in het bos

Mijn lichaam na twee zwangerschappen

  • Geplaatst op
  • Door de Mama
  • 0
Mijn lichaam na twee zwangerschappen

Mijn lichaam heeft twee zwangerschappen voldragen, twee bevallingen gedaan, 8 maanden borstvoeding geven, ruim drie jaar gebroken nachten doorstaan, urenlang baby’s gewiegd, kilometers een dreumes gedragen en een vermoeide peuter getild.

Is geluk maakbaar?

  • Geplaatst op
  • Door de Mama
  • 0
Is geluk maakbaar?

Is geluk maakbaar? Kan jij volledig invloed uitoefenen op jouw eigen geluk? Als dit zo is en je bent ongelukkig, is dat dan jouw eigen schuld? Ik ben een “millennial mom” en ik ben van de generatie die zich beseft dat je ook je eigen geluk kunt maken.

We stoppen ermee...

  • Geplaatst op
  • Door Elfri, Jim, Sophie en Lotte
  • 0
We stoppen ermee...

Dit vind ik een van de lastigste zinnen om op te schrijven. Mijn trots en gezond verstand voeren een innerlijk gevecht. Mijn gezond verstand, lieve mensen om ons heen en mijn ondernemershart hebben mij laten inzien dat dit de beste keuze is. Maar mijn trots vecht soms nog keihard door.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »