Familie Olifantje in het bos

Tips om je kindje zindelijk te krijgen

  • Geplaatst op
  • 0
Tips om je kindje zindelijk te krijgen

Er komt een moment dat je kan zeggen dat je uit de luiers bent. Maar wanneer breekt dat moment aan? Overdag uit de luiers, of te wel je kindje zindelijk krijgen overdag, gebeurt tussen de leeftijd twee en vier. Het enne kindje is iets later en de andere juist vroeg. Wanneer dit moment is, ligt vooral aan het kind.

Vrijheid, wat betekent dit voor mij

  • Geplaatst op
  • Door de Mama
  • 0
Vrijheid, wat betekent dit voor mij

Het is vandaag 5 mei 2020, 75 jaar vrijheid voor ons land. We vieren deze dag thuis met beperking van onze vrijheid. Begrijp mij niet verkeerd, ik vergelijk de situatie van nu absoluut niet met de situatie van toen. Ik sta vandaag stil bij de term vrijheid en wat het voor mij betekend.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »